Νέα Συλλόγου Οκτωβρίου 2015

Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης «Ο Άγ. Γεώργιος»

Αγαπητοί συμπατριώτες σας ενημερώνουμε για τα εξής :
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου του γραφείου το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 ανήμερα του εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου στο χωριό μας. Ο νέος αυτός χώρος αφού ανακαινήσθηκε εξ’ολοκλήρου, εξοπλίσθηκε με όλα τα απαραίτητα ώστε να αποτελεί πλέον και καταστατικά την έδρα του Συλλόγου μας. Τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης μας Διονύση Παπαδόπουλο. Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσουν καφές και γλυκίσματα στην αίθουσα του Πνευματικού μας κέντρου.
Ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική της συνεισφορά την συμπατριώτισσά μας Σαραντοπούλου Ευγενική.
Απεβίωσε στην Αθήνα σε ηλικία 83 ετών η Ελένη Σαραντοπούλου σύζυγος Γεωργίου Τσούστα. Εις μνήμη της αποθανούσης να υπενθυμίσουμε τόσο στους παλαιότερους που το γνωρίζουν όσο και στους νεότερους που ίσως δεν το ξέρουν πως η θανούσα είχε προσφέρει ως δωρεά στην ενορία του χωριού μας το κτήμα που φιλοξενεί το κοιμητήριο μας. Έστω και μέσω αυτής της αναφοράς ας εκφράσουμε για άλλη μία φορά τις θερμές μας ευχαριστίες προς την οικογένειά της.
Επίσης πλήρης ημερών απεβίωσε στις 17 Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα και η συμπατριώτισσά μας Αναστασία Μαλτέζου-Πολυχρονίδη.

Παναγιώτης Παγιώτας (Μπινιώρη)